fotoshoot ewijk
fotoshoot ewijk komkommerkwekerij

Fotoshoot Ewijk

Fotoshoot Ewijk, in de komkommerkas.
Uniek, combineer uw workshop met een fotoshoot!

Komkommerkwekerij Willems in Ewijk organiseert workshops en rondleidingen in de kassen. Bijzonder, want u kunt op een leuke manier een kijkje nemen achter de schermen.

Een leuk uitje voor bijvoorbeeld de familiedag of bedrijfsuitje. En hoe mooi is het dan wanneer u meteen spontane foto’s kunt laten maken? Vaak zijn familie’s op zo’n dag compleet en het is een keer totaal iets anders dan foto’s laten maken in de fotostudio.

Waarom foto’s in de kas?
Er is veel licht in de kas, omdat het plafond alleen uit ramen bestaat. Er is voldoende ruimte in de kas om er lekker doorheen te wandelen en er is een ontspannen atmosfeer. Ook voor grotere groepen is dit geschikt.
De groene komkommerplanten met de gele bloemen zijn mooi als achtergrond. Het is er lekker warm, dus u kunt gewoon een t-shirt aan.

Interesse? Geef je vandaag nog op.
Fotoshoots zijn te boeken in de periode vanaf half februari t/m eind mei en vanaf begin juli t/m half oktober. Ook in het weekend en in de avonduren.

workshop-web

Fotograaf Sharon Willems
www.sharonwillems.nl

Professionele, spontane foto’s

Sharon Willems is professioneel fotograaf en verzorgt spontane fotoshoots. Niet statisch, maar lekker ongedwongen. Ze laat tussendoor de foto’s zien en iedereen mag aangeven welke foto’s ze mooi vinden en welke niet. Zo gaat iedereen naar huis met een mooie serie foto’s waar je helemaal achterstaat.

foto's maken kas
professionele fotoshoot komkommerkas
professionele fotoshoot kwekerij

Fotoshoot Ewijk, inclusief:

  • Sfeerfoto’s van de rondleiding of workshop
  • Groepsfoto
  • Foto’s in kleinere groepjes
  • Portretfoto van iedereen
  • 20 foto’s in hoge resolutie

Wat kost de fotoshoot?

De fotoshoot boek je als extra optie bij een rondleiding, workshop of andere activiteit. De genoemde prijzen hieronder zijn alleen van de fotoshoot. Het tarief van de activiteit is hierin niet meegenomen.

10 – 15 personen: 12 euro p.p.

16-20 personen: 11,50 euro p.p.

21-25 personen: 11 euro p.p.

36-50 personen: 10,50 euro p.p

Reserveer jouw fotoshoot

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.